Erhürman: “Düzenleme yapılmazsa, varlığımız tartışılır hale gelecek”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Paşaköy ziyaretinde, yabancılara mülk satışı ve nüfus planlaması konularına dikkat çekti ve bu konularda düzenleme yapılmazsa, ülkenin varlığının tartışılır hale gelebileceğini ifade etti.

Yayın: 19.01.2024 - 18:02

83 kez okundu

Erhürman: “Düzenleme yapılmazsa, varlığımız tartışılır hale gelecek”

Erhürman, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkedeki ekonomik sıkıntılara vurgu yaparak, ciddi bir yoksullaşma yaşandığını ve bu durumun ülkenin varlığını tehdit ettiğini belirtti. Asgari ücretin yükselmesine rağmen alım gücünün artmadığına dikkat çeken Erhürman, bu durumun sürdürülemez olduğunu ifade etti.

Yaşanan ekonomik zorlukların yanı sıra, yabancılara mülk satışı ve nüfus planlaması konularında da sorunlar yaşandığını belirten Erhürman, bu konularda düzenleme yapılmazsa ülkenin varlığının tartışılır hale gelebileceğini vurguladı. Ayrıca, ev almak ve yapmak, ikinci el araç almak gibi konularda da sıkıntılar yaşandığını dile getirdi.

Erhürman, yabancılara mülk satışı ve nüfus planlaması konularını uzun süredir gündeme getirdiklerini ancak bu konularda henüz somut adımlar atılmadığını ifade ederek, hükümetin bu konuda bir proje ortaya koymadığını belirtti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap