Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 25.12.2024 - 11:38
Güncelleme: 25.12.2024 - 12:24
2083 kez okundu
Bakan Ertuğruloğlu, yaptığı açıklamada, BRT’nin kıt imkanlarla ve zorlu şartlar altında başladığı yayın hayatında önemli bir başarıya imza attığını belirtti. “Kıbrıs Türk halkının sesi olarak yayınlarını sürdüren BRTK’nın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi minnetle anıyorum. Aramızda olmayanları ise rahmetle yad ediyorum,” ifadelerini kullandı.
BRTK’nın, 61 yıl önce “Kıbrıs Türk Mücahidinin Sesi” olarak başladığı yayıncılık serüveninin bugün de aynı kararlılıkla devam ettiğini vurgulayan Ertuğruloğlu, kurumun başarılarının devamını diledi.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.