Fenerbahçe-Galatasaray derbisi: Avrupa’da “hayal kırıklığı” yarattı

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, büyük bir heyecanla beklenmesine rağmen beklenenin aksine 0-0 eşitlikle sona erdi. Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, büyük bir heyecanla beklenmesine rağmen beklenenin aksine 0-0 eşitlikle sona erdi.

Yayın: 27.12.2023 - 23:48

111 kez okundu

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi: Avrupa’da “hayal kırıklığı” yarattı

Maç boyunca sadece 1 isabetli şutun çekildiği karşılaşma, Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı. Oyunun 90 dakikasında tam 45 kez faul sebebiyle dururken, izleyiciler adeta kısır bir mücadele izledi.

Avrupa basını, derbi için “Hayal Kırıklığı” ifadelerini kullanarak maçın düşük tempolu ve pozisyon yoksunu geçtiğini belirtti. İspanyol basınından MARCA, “Adil bir 0-0… Maçtan çıkan sonuç biraz hayal kırıklığı yarattı” derken, Fransız L’EQUIPE, “Bu beraberlik Türkiye Süper Ligi’nde hiçbir şeyi değiştirmedi” ifadesini kullandı.

Romanya’dan GSP.RO, “Maçta 45 bin seyirci vardı ama görecekleri fazla bir şey yoktu” diyerek atmosferin karşılanan beklentilerin altında kaldığını vurguladı. Hollanda’dan RTL NIEUWS, “Keyifsiz geçen maçta uzun süre neredeyse hiç pozisyon yaratılmadı” değerlendirmesini yaparken, Peru’dan RPP.PE ise “İstanbul’da parti yoktu. Buna rağmen iki takım da en yakın rakiplerine karşı avantajını sürdürdü” yorumunu ekledi.

Derbinin ardından, takımların gelecekteki performansları ve ligdeki konumları hakkındaki spekülasyonlar ise şimdiden başlamış durumda.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap