Fenerbahçe kadın futbol takımı KKTC’de coşkulu karşılama ile kamp dönemine başladı

Türkiye Kadınlar Futbol Ligi’nde 2023 yılını zirvede tamamlayan Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, başarılı performanslarını sürdürmek amacıyla KKTC’ye kamp yapmak üzere geldi.

Yayın: 02.01.2024 - 22:07

112 kez okundu

Fenerbahçe kadın futbol takımı KKTC’de coşkulu karşılama ile kamp dönemine başladı

02 Ocak – 08 Ocak tarihleri arasında Acapulco Otel’de kamp yapacak olan takım, Ercan Havaalanı’nda coşkulu bir karşılama ile KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çiçeklerle ağırlandı.

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, liderliklerini koruma hedefiyle gerçekleştirecekleri kampta, birbirine uyumlu bir ekip oluşturarak yeni başarılar elde etmeyi amaçlıyor. KKTC’deki kamp süresince takımın, hem fiziksel hem de taktiksel anlamda hazırlıklarını sürdüreceği belirtildi.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar, takımı Ercan Havaalanı’nda coşkuyla karşılayarak başarı dileklerini iletti. Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı oyuncuları ise KKTC’deki sıcak karşılama karşısında memnuniyetlerini dile getirirken, kamp sürecinin kendileri için önemli bir hazırlık dönemi olacağını belirtti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap