Geçitköy bölgesinde elektrik kesintsi olacak

Yarın Geçitköy ve çevresinde planlanan elektrik kesintisiyle ilgili Kıb-Tek'ten önemli bir duyuru geldi. Yapılacak olan yüksek gerilim elektrik şebekesi bakım çalışmaları sebebiyle, kesintinin süresi yaklaşık 5 saat olacak.

Yayın: 05.05.2024 - 12:51

179 kez okundu

Geçitköy bölgesinde elektrik kesintsi olacak

Kesinti planı, 09.00 ile 14.00 saatleri arasında Geçitköy, Karşıyaka ve çevresini etkileyecek. Bu bölgeler arasında Karşıyaka Sahil Kesimleri, İslam Kampı Bölgesi, Balina Sosyal Tesisleri, Karşıyaka Futbol Sahası, Kahveler ve Şirinyalı Bölgesi, Güzelyalı Sahili, Karşıyaka Dağ Kısmı ve Su Pompası, Yağ Değirmeni Bölgesi, Köy İçi ve Mezarlık Bölgesi, Monte Parle Tatil Köyü ve çevresi, İNS Askeri Birlik, Özhan, Hisarköy, Şirinevler, Kılıçarslan, Akçiçek, Selvili Tepe, Göçeri, Dağyolu, Kozanköy ve Alemdağ, Çamlıbel, Tepebaşı, Koruçam, Akdeniz, Kayalar ve Sadrazamköy bölgeleri bulunuyor.

Kıb-Tek yetkilileri, kesintinin planlanan saatten daha erken veya geç tamamlanabileceğini belirtti. Bu nedenle, elektrik kesintisinin bitiş saati konusunda esnek olunması ve kesinti süresince gerekli önlemlerin alınması önem arz ediyor. Böylelikle, bölge sakinlerinin mağduriyet yaşamaması sağlanacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap