Girne bölgesinde 3 trafik kazası meydana geldi

Girne bölgesinde bugün meydana gelen üç trafik kazasında şans eseri yaralanan olmazken, bir araç sürücüsü tutuklandı.

Yayın: 22.12.2023 - 22:38

85 kez okundu

Girne bölgesinde 3 trafik kazası meydana geldi

Polis Basın Bülteni’ne göre, ilk kaza Girne’de Mersin Caddesi üzerinde meydana geldi. Saat 14.20 civarında, alkollü içki etkisi altında seyreden Uğur Tarhan (E-34) idaresindeki PR 046 plakalı araç, sürücünün dikkatsizliği sonucu dönel kavşağa girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırım taşlarına, ardından da kaldırım üzerinde bulunan bir sokak tabelasına çarptı. Neyse ki kaza sonucunda yaralanan olmazken, araç sürücüsü tutuklandı ve soruşturma devam ediyor.

İkinci kaza saat 15.40 civarında Lefkoşa-Girne anayolunda meydana geldi. İsmail Gülakdeniz (E-61) yönetimindeki UJ 308 plakalı çift kabin araç, sürücünün dikkatsizliği nedeniyle sağa meyilli bir virajı alamayarak yolun içinde sağ yan kısmı üzerine devrildi. Bu kazada da yaralanan olmazken, soruşturma devam ediyor.

Üçüncü kaza ise saat 15.50 civarında Girne-Tatlısu anayolunda meydana geldi. Ayhan Savaş Dergi (E-48) idaresindeki ND 875 plakalı araç, sürücünün dikkatsizliği nedeniyle sağa meyilli bir viraja yaklaştığında direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp, toprak tümseğe ve bir akasya ağacına çarptı. Bu kaza da yaralanma olmadı ve soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap