Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 03.01.2025 - 17:24
Güncelleme: 03.01.2025 - 18:26
2531 kez okundu
Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, bu sabah gerçekleşen olayda B.K. (34) ve E.A. (38) isimli iki şahıs, tasarruflarında bulunan üç farklı cins köpeği ülkeye sokabilmek amacıyla sahte olarak düzenlenmiş resmi belgeleri gümrük memurlarına sundu.
Sahte belgelerle yapılan bu girişimin fark edilmesi üzerine, ilgili şahıslar tutuklanarak polis gözetimine alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Yetkililer, sahte evrak düzenleme ve tedavüle sürme gibi suçların ciddi yasal yaptırımları olduğuna dikkat çekerek, bu tür girişimlerin tespiti halinde gerekli adli işlemlerin uygulanacağını vurguladı.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.