Hafta sonu yer yer yağmur bekleniyor

Ülkede hafta sonu hava durumu değişkenlik gösterecek. Meteoroloji Dairesi, cumartesi ve pazar günleri için parçalı bulutlu havanın hakim olacağını ve aralıklı hafif yağışların beklendiğini belirtiyor.

Yayın: 08.05.2024 - 16:03

171 kez okundu

Hafta sonu yer yer yağmur bekleniyor

9 – 15 Mayıs tarihlerini içeren hava tahmin raporuna göre, bölgede başlangıçta sıcak ve nemli bir hava etkili olacak. Ancak, haftanın ilerleyen günlerinde üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisiyle koşullar değişecek.

Yarın hava parçalı bulutlu olacak, ancak zaman zaman az bulutlu olabilir. Sabah saatlerinde yer yer sis görülebilirken, cuma günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Cumartesi ve pazar günleri ise parçalı bulutlu olacak, ancak zaman zaman yağmurlu geçişler yaşanabilir. Pazartesi günü öğleden sonra da parçalı bulutlu havanın etkili olması ve yer yer yağışlar beklendiği belirtiliyor. Salı ve çarşamba günleri ise az bulutlu olacak ancak gün içerisinde parçalı bulutlu dönemler yaşanabilir.

Sıcaklık ise başlangıçta 31-34 derece arasında seyredecek ancak daha sonra 26-29 derece civarında olacak.

Rüzgarlar da periyodun ilk günlerinde kuzey ve doğudan esecek, ancak diğer günlerde güney ve batı yönlerinden orta kuvvette esmesi ve zaman zaman kuvvetlenmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap