Halkın Partisi, 8’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı… Özersay: “HP önümüzdeki seçimlere katılacak”

Halkın Partisi (HP), 8. kuruluş yıl dönemini resepsiyonla kutladı.

Yayın: 08.01.2024 - 17:34

95 kez okundu

Halkın Partisi, 8’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı… Özersay: “HP önümüzdeki seçimlere katılacak”

Partinin Genel Başkanı Kudret Özersay, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Halkın Partisi’nin temiz ve dürüst siyasetin sembolü haline geldiğini belirterek, partinin çalmamış, çırpmamış, hırsızlık yapmamış ve yapılmasına müsaade etmemiş, partizanlık yapmamış, eşe dosta kıyak çekmemiş bir duruş sergileyerek bu ilkelerinden ayrılmadan önümüzdeki genel seçimlere katılacağını vurguladı.

Özersay, Halkın Partisi’nin meşru bir hükümetin kurulmasında anahtar bir rol üstleneceği öngörüsünde bulunarak, bu anahtarı düzenin devamı değil, değişim yönünde çevireceklerini ifade etti.

Partinin artık hem hükümette hem de muhalefette tecrübe sahibi bir parti olduğunu belirten Özersay, düzenin parçası olmamış, bedel ödemeyi göze almış bir mücadele verdiklerini vurguladı. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Özersay, makam peşinde koşmayan, önce memleket diyenlerin bir araya gelip dayanışma içinde hareket etmelerinin önemli olduğunu ifade etti.

HP Genel Sekreteri Turgut Alas ise yaptığı konuşmada, partilerinin hükümet olmaktan çok, mevcut düzeni değiştirmeye aday bir siyasi parti olduğunu belirterek, “Önce memleket” diyerek cesaretle mücadeleyi ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap