Hande Erçel’in goblen sanatı sergisi büyük ilgi gördü

Tablolarıyla sanat dünyasına adım atan Hande Erçel’in eserleri büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun 110 bin TL’lik “LADY” adlı eseri, satışa sunulduğu gibi satıldı!

Yayın: 04.03.2024 - 02:52

209 kez okundu

Hande Erçel’in goblen sanatı sergisi büyük ilgi gördü

Ünlü oyuncu Hande Erçel, son oynadığı ‘Bambaşa Biri’ dizisinin ardından oyunculuğa ara verip Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitimine devam etme kararı aldı. Bu kararın arkasında Sabancı ailesine gelin gidecek olması iddiaları bulunuyor. Erçel, bir süredir Hakan Sabancı ile birliktelik yaşarken, Arzu Sabancı’nın sanat dünyasındaki izinden giderek kendini sanata verdi.

Hande Erçel öğrenciliğe devam etme kararı aldı…

Erçel’in eğitimini sürdürdüğü Mimar Sinan Üniversitesi’nde tamamladığı staj ödeviyle dikkat çekti. Dün gerçekleşen EXSILIUM sergisinde Hande Erçel’in tamı tamına üç eseri sergilendi. Sergi, Kadıköy Moda Nelumbo Stüdyoları’nda ziyaretçilerini ağırlıyor.

EXILIUM sergisi, dokuma, baskı, tafting, punch gibi farklı disiplinleri bir araya getirerek modern çağın dokuma tekniklerini sunuyor. Sergide Hande Erçel’in yanı sıra Berfin Sude Çevik, Zeynep Naz Çaykara ve Dilşad Ergün’ün eserleri de yer alıyor. Sergi, 8 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek.

Hande Erçel LADY

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in “Allah kadının yüzünü öyle güzel çerçevelemiş ki, Ona hayran olan düşüncelerim hayran kalıyor: Gözlerinin tatlı bakışları ateş gibi” notlu satışa sunulan “LADY” adını verdiği eseri, 110 bin TL’ye satışa sunuldu ve çok kısa sürede satıldı.

Erçel, sanat alanındaki başarısıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde eğitimini tamamlayacak olan Erçel, tablo paylaşımlarıyla da sık sık dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap