HASDER Çocuk Şenliği yapıldı

HASDER Çocuk Kulübü tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Çocuk Şenliği, bu yıl on dokuzuncu kez Küçük Kaymaklı’daki çalışma merkezinde gerçekleştirildi.

Yayın: 11.06.2024 - 10:47

31 kez okundu

HASDER Çocuk Şenliği yapıldı

HASDER tarafından yapılan açıklamaya göre, genç yaşta aramızdan ayrılan HASDER üyeleri İlker Özova ve Özkan Gürler’in anısına düzenlenen şenlikte, HASDER Çocuk Korosu sahne aldı ve Kıbrıs’a özgü şarkıları seslendirdi. Gecede, Çocuk Kulübü’ne katılan farklı yaş gruplarından çocukların oluşturduğu Papatyalar, Yaseminler, Feslikanlar ve Yıldızlar adlı halk dansları grupları da performanslarını sergiledi. Ayrıca, konuk çocuk ekipleri Yakındoğu Spor Kulesi Dans ve Jimnastik Okulu ile Cranberries Dans Okulu dansçıları da unutulmaz anlar yaşattılar.

Çocuk Kulübü’ne devam eden çocukların annelerinden oluşan “Anneler Ekibi” ise gecede Kıbrıs’ın geleneksel halk oyunlarını sahneledi. Gecenin sonunda, tüm çocuklar ve eğitmenlerin katılımıyla “Savaşlara Hayır” adlı bir performans sergilendi ve dünya genelinde ve özellikle Gazze’de hayatını kaybeden çocuklara dikkat çekildi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap