Hayvancılık Dairesi’nden duyuru…

Hayvancılık Dairesi, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin kendi yemini üretmeleri durumunda kayıt altına alınabilmeleri ve hibe programlarından faydalanabilmeleri için her yıl Hayvancılık Dairesi'ne başvuru yapmaları gerektiğini hatırlattı.

Yayın: 24.01.2024 - 19:53

119 kez okundu

Hayvancılık Dairesi’nden duyuru…

Daire tarafından yapılan duyuruda, başvuruların en geç 9 Şubat tarihine kadar, mesai saatleri içinde, gerekli belgelerle birlikte Hayvancılık Dairesi merkez ve kaza şubelerine yapılması gerektiği belirtildi.

Duyuruda belirtilen koşullara uymayan, belgelerini güncellemeyen ya da başvurusunu yenilemeyen üreticilerin kayıtlarının oluşturulamayacağı ve aynı zamanda yem hammaddesi desteğinden yararlanamayacakları ifade edildi.

Daha önceki yıllarda beyanlarında herhangi bir değişiklik olmayan üreticilere sadece başvuru formunu doldurmalarının yeterli olacağı vurgulandı.

Yeni başvuru yapacak üreticilerin ise başvuru formuyla birlikte gerekli belgeleri sunmalarının gerektiği belirtildi. Bu belgeler arasında, Hayvancılık Dairesi tarafından düzenlenmiş “Kendi yemini yapan işletme kayıt formu”, kimlik fotokopisi, Veteriner Dairesi kayıt belgesi, işletme koçanı/tahsis veya kira sözleşmesi, şirketler için ise Şirketler Mukayyitliğinden alınan 4’lü set (Adres Onay Belgesi, Hissedarlar Onay Belgesi, Direktör Kurulu Onay Belgesi, Limited Şirket Kuruluş Onay Belgesi) yer almaktadır.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap