İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi heyetinin TBMM’deki temasları devam ediyor

Cumhuriyet Meclisi İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) ziyaretlerine devam ediyor.

Yayın: 24.01.2024 - 16:02

71 kez okundu

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi heyetinin TBMM’deki temasları devam ediyor

Cumhuriyet Meclisi’nden gelen bilgiye göre, Ankara’da bulunan UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak liderliğindeki heyet onuruna, Türkiye-KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Orhan Erdem tarafından özel bir yemek düzenlendi.

Gün içinde Cumhuriyet Meclisi heyetinin, TBMM Dışişleri Komisyonu ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ile görüşmeler yapması planlanıyor.

İdari Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi heyetinde, Komite Başkanı UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Filiz Besim, Komite Üyeleri UBP Milletvekili Ahmet Savaşan ve CTP Milletvekili Devrim Barçın’ın yanı sıra CTP Milletvekili Sami Özuslu ile Bağımsız Milletvekilleri Ayşegül Baybars ve Jale Refik Rogers bulunmaktadır.

Cumhuriyet Meclisi İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi heyetinin, ziyaretlerini tamamlamasının ardından yarın KKTC’ye dönmesi beklenmektedir.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap