İsias Otel davası başlıyor… Başbakan Üstel: “Biz bu acıların gelecekte de yaşanmaması için buradayız…”

Başbakan Üstel, Adıyaman Adalet Sarayı önünde basına yaptığı açıklamada, depremin ardından gerçekleşen felaketin bir yıl geçmesine rağmen acıların bitmediğine dikkat çekti. Şampiyon Melekler olarak adlandırdığı depremde yaşamını yitirenleri anarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Yayın: 03.01.2024 - 10:17

165 kez okundu

İsias Otel davası başlıyor… Başbakan Üstel: “Biz bu acıların gelecekte de yaşanmaması için buradayız…”

Başbakan Ünal Üstel, Adıyaman’da düzenlenen İsias Otel davasının hukuki sürecinin bugün başlayacağını açıkladı.

Üstel, doğal afetlerin hayatın bir gerçeği olduğunu vurgulayarak, bu afetleri felakete çevirenin ise insanların yaptığı yaşamsal hatalar olduğunu ifade etti. Gelecekte benzer acıların yaşanmaması için çalıştıklarını belirten Başbakan Üstel, İsias Otel davasının hukuki sürecinin önemine değindi.

Yaklaşık 100 kişilik bir ekiple davaları izlemek üzere Adıyaman’a geldiklerini belirten Üstel, adaletin mülkün temeli olduğunu ve adil bir yargılamanın ardından sorumluların hak ettikleri cezayı alacaklarına inandığını ifade etti. Başbakan Üstel, Adıyaman halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca, yaraların bir an önce sarılması temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap