İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, DAÜ Rektörü Kılıç ile görüştü

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç ile bir araya geldi.

Yayın: 26.04.2024 - 13:47

29 kez okundu

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, DAÜ Rektörü Kılıç ile görüştü

İskele Belediyesi’nden alınan bilgilere göre, görüşme sırasında, İskele Belediyesi ve DAÜ arasındaki önceki işbirliğinin yeniden canlandırılması ve daha geniş bir perspektifte geliştirilmesi için bir protokol taslağının detayları üzerinde duruldu ve bilgi alışverişi yapıldı.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç, nezaket ziyareti kapsamında İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Kılıç’a, DAÜ Rektör Yardımcısı ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Prof. Dr. Sonuç Zorlu ile Spor İşleri Müdürlüğü Spor İşleri Koordinatörü Aydın Kayol ve spor işleri personeli eşlik etti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, konuşmasında, İskele Belediyesi ve DAÜ arasındaki işbirliğine her zaman büyük önem verdiğini vurguladı.

Son dönemde İskele’nin gelişmesi ve büyümesiyle paralel olarak, ülkenin önde gelen kurumlarından biri olan Doğu Akdeniz Üniversitesi ile yeni bir işbirliği kurmanın değerine dikkat çeken Sadıkoğlu, İskele’ye katkı sağlayan ve bölgenin potansiyelini artırmak için çaba gösteren DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap