Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 30.01.2024 - 14:03
Güncelleme: 30.01.2024 - 17:00
109 kez okundu
İskele Belediyesi’nden alınan bilgilere göre, belediyeye bağlı 21 köyde ikamet edenlerin ücretsiz olarak faydalandığı eğitimler, toplamda 4 hafta süresince devam etti.
YDÜ Doğum ve Kadın Sağlığı Hemşireliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Sarpkaya Güder tarafından verilen eğitimlerin sonuncusu, 26 Ocak Cuma günü İskele AKM’de gerçekleştirildi.
Eğitimin sonunda, İskele Belediyesi İdari Sorumlu Gülgün Dargın, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu adına eğitmen Doç. Dr. Dilek Sarpkaya Güder’e teşekkür plaketi takdim etti.
Kuzucuk ve Boğaziçi köylerinde başlayan eğitimler, Ergazi, Yarköy, Ardahan, Altınova, Kalecik, Kaplıca gibi köylerde devam ederek İskele’de sona erdi. Belirlenen merkez köyler dışında yaşayanlar için ise özel olarak düzenlenen ulaşım ile eğitime katılım sağlandı.
Eğitimlerde, cinselliğin ve cinsel sağlığın önemi, cinsel haklar, yaygın görülen cinsel sorunlar ve her yaş dönemine ilişkin cinselliğin anlamı gibi konular üzerinde Doç. Dr. Dilek Sarpkaya Güder tarafından detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, katılımcılara güvenli cinsellik ve cinsel sağlık konularında önerilerde bulunuldu.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.