“Korolar Mağusa’da tınlıyor” şöleni cuma akşamı yapılıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ve Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan "Mağusa'nın Sesleri: Bir Korolar Şöleni" etkinliği, Cuma akşamı gerçekleşecek.

Yayın: 08.05.2024 - 19:20

215 kez okundu

“Korolar Mağusa’da tınlıyor” şöleni cuma akşamı yapılıyor

DAÜ Halkla İlişkiler ve Medya Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda saat 20.00’de başlayacak. Bu muhteşem şölen kapsamında, çocuk, gençlik, yetişkin ve kadın korolarından toplamda 14 çok sesli koro ve yaklaşık 500 korist sahne alacak.

Etkinlik, ülkedeki farklı çok sesli koroların bir araya gelerek birbirlerini dinlemelerini, kaynaşmalarını ve repertuarlarını paylaşmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Şölen kapsamında, KPKD Ada Işığı Çocuk Korosu, KPKD Ada Işığı Gençlik Vokal Topluluğu, Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Koroları, Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, MAKAMER Seslerin Özgürlüğü Kadınlar Korosu, DAÜ Eğitim Fakültesi GSEB Müzik Öğretmenliği Programı Korosu, Barış İçin İki Toplumlu Koro – Lena Melanidou, Sonare Çok Sesli Korosu, Kyrenia International Choir, YDÜ Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Korosu, Mormenekşe Çağdaşlar Korosu, Vox Africa Choir, Ceasar Choir ve KPKD Otello Çok Sesli Korosu gibi birbirinden değerli korolar yer alacak.

Etkinliğe katılmak isteyenler, biletlerini salon girişindeki satış noktalarından veya 0533 864 3435 ve 0548 888 99 77 numaralı telefonlardan temin edebilirler.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap