KTOEÖS Başkanı Eylem: “Ülkemiz için direnmeye, mücadele etmeye yurtsever halkımızla birlikte devam edeceğiz”

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem, ülkenin geleceği için halkla birlikte direnme ve mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Yayın: 17.01.2024 - 15:41

99 kez okundu

KTOEÖS Başkanı Eylem: “Ülkemiz için direnmeye, mücadele etmeye yurtsever halkımızla birlikte devam edeceğiz”

Eylem’in yazılı açıklamasında, ülkede “kokuşmuş bir düzen” oluşturulduğunu savunarak, halkın fakirleştirildiğini ve orta sınıfın ortadan kaldırıldığını öne sürdü. Ayrıca, sermayenin, siyasilerin, bakanların ve suçluların servetlerine servet kattığını iddia etti.

Selma Eylem, kamusal hizmetlere yeterli yatırım yapılmadığını, özelleştirmeye teşvikler verildiğini ve vergi afları sağlandığını belirtti. Ayrıca, öğretmenlere, basın emekçilerine, doktorlara ve eczacılara itibar suikastı yapıldığını öne sürdü.

Eylem, okulların döküldüğü bir ortamda cami açılışları ve külliyelerin yapılmasını eleştirerek, tarikatların, vakıf ve dernek aracılığıyla örgütlenmelerine destek verildiğini savundu. Ayrıca, parası olanlara bedelli hakkı tanındığını, vicdani retçilerin ise suçlu olarak yargılandığını ifade etti.

Selma Eylem, sosyal medyada düşüncelerini yazdığı için ülkedeki aydınlara adi suçlu muamelesi yapıldığını belirterek, “cadı avı” başlatıldığını ileri sürdü. Ayrıca, çifte vatandaşlıkların kaldırılması gerektiğini savundu.

Ülkenin güvenliğindeki tedirginlik artarken, kriminal olayların ve cinayetlerin arttığını belirten Eylem, barış, çözüm ve adaletin sağlanması için halkla birlikte mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap