Kuzey Kıbrıs, Forbes’un 2024 yılında yatırım yapılabilir yerler listesinde birinci sıraya yükseldi

Forbes dergisi, "2024 Yılında Yurtdışında Gayrimenkul Almak İçin Uygun 5 Yer" başlıklı yazısında Kuzey Kıbrıs'ı vurgulayarak, bu listede en avantajlı seçenek olarak belirtti. Metrekare başına düşen ortalama maliyetin sadece $1267.44 olduğu Kuzey Kıbrıs, yatırımcılara ABD'ye oranla %47 tasarruf imkanı sunuyor.

Yayın: 06.12.2023 - 01:12

552 kez okundu

Kuzey Kıbrıs, Forbes’un 2024 yılında yatırım yapılabilir yerler listesinde birinci sıraya yükseldi

Kuzey Kıbrıs’ın cazip kılan noktalarından biri de, 93 metrekarelik bir dairenin ortalama maliyetinin sadece $118,000 olması. Bu, hem uygun fiyatlı bir yatırım fırsatı hem de bütçe dostu konut seçenekleri sunan Kuzey Kıbrıs’ı öne çıkarıyor.

Forbes’un belirttiği üzere, Kuzey Kıbrıs’ın bu listede birinci sıraya yerleşmesindeki etkenler arasında düşük maliyetli yaşam standartları, turkuaz deniz manzaraları ve yatırımcılara sunduğu cazip fırsatlar yer alıyor. Kuzey Kıbrıs, hem konut alıcıları hem de yatırımcılar için gelecekteki potansiyel getirisiyle dikkat çeken bir fırsat yeri olma özelliğini taşıyor.

Yatırım dünyasının önde gelen kaynaklarından biri olan Forbes’un önerisi, Kuzey Kıbrıs’ın gayrimenkul piyasasının potansiyeli ve cazibesi konusundaki küresel ilgiyi bir kez daha vurguluyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap