Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri, geleceğin liderlerini yetiştiriyor

Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri, geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla "ELLI - Yükselen Aslanlar Liderlik Enstitüsü" programını başlattı.

Yayın: 04.05.2024 - 11:39

33 kez okundu

Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri, geleceğin liderlerini yetiştiriyor

Kulüpten alınan bilgilere göre, dün başlayan ve üç gün sürecek olan eğitim, Le Chateau Lambousa Hotel’de gerçekleştiriliyor ve Kuzey Kıbrıs Lions Yönetim Çevresi Kurucu Genel Yönetmeni Fikret Şendil tarafından koordine ediliyor. Etkinliğe İsviçreli Geçmiş Uluslararası Direktör Robert Rettby ve GAT – Küresel Eylem Takımı Avrupa Bölge Lideri olan İtalyan PDG Carla Cifola gibi eğitmenler de katıldı.

1 Temmuz 2024’te göreve başlayacak kulüp ve yönetim çevresi yöneticilerine açık olan Başkanlar Kampı, üç gün boyunca devam edecek. Katılımcılar, Lions International, İletişim, Çeşitlilik, Uluslararası Lions Kulüpleri Vakfı, Kulüp Başarısının Sağlanması, Etkili Toplantılar Düzenleme, Yaratıcı Düşünme gibi temel konular hakkında eğitim alacaklar.

Kurucu Genel Yönetmen Fikret Şendil’in öncülüğü ve PID Robert Rettby ile PDG Carla Cifola’nın destekleriyle Kuzey Kıbrıs’ta lisanslı olarak düzenlenen ELLI – Başkanlar Kampı, 5 Mayıs Pazar günü sona erecek. Katılımcılar, Lions International tarafından sağlanan sertifikaları ve başarı rozetlerini alacaklar.

Lions International, uzun yıllardır Kıbrıs’ın tanımlanmamış bölgesi olarak gördüğü ülkemizi, uluslararası ilişkiler uzmanı Kurucu Genel Yönetmen Fikret Şendil’in uluslararası hukuk çerçevesindeki çabaları ve PID Elisabeth Haderer’in desteği sonrasında District 135 Kuzey Kıbrıs olarak tanıyarak, ELLI – Başkanlar Kampı’nı ülkemizde lisanslı olarak düzenliyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap