Lefkoşa Türk Belediyesi, kalıcı asfaltlama çalışmalarına başlıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi, kazı çalışmaları yapılan bölgelerde kalıcı asfaltlama sürecine başlayacağını duyurdu.

Yayın: 24.10.2024 - 12:12

4079 kez okundu

Lefkoşa Türk Belediyesi, kalıcı asfaltlama çalışmalarına başlıyor

Belediyeden yapılan açıklamada, Mehmet Akif Caddesi ve Gültekin Şengör Sokak’ta (Dereboyu) yürütülen kanalizasyon altyapı çalışmalarının ardından gerçekleştirilen boru testlerinin başarıyla tamamlandığı ifade edildi.

Açıklamaya göre, 26 Ekim Cumartesi sabah saat 05.00’te asfaltlama öncesi hazırlıklar kapsamında asfalt kazıma ve temizlik işlemleri başlatılacak. Bu süreçte her iki bölgede trafik kontrollü bir şekilde yönlendirilecek.

27 Ekim Pazar günü ise kalıcı asfalt döküm işlemi gerçekleştirilecek ve bu esnada trafik akışı, Lefkoşa Türk Belediyesi Trafik Şubesi tarafından güvenli bir şekilde sağlanacak. Ayrıca, Bedrettin Demirel Caddesi’nde de kanalizasyon çalışmaları sonrası boru testlerinin tamamlanmasıyla birlikte kalıcı asfaltlama yapılacağı belirtildi.

Bu süreçte sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik yönlendirmelerine uymaları önemle vurgulandı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap