Lefkoşa’da bazı yollar bisiklet yarışı dolayısıyla pazar günü trafiğe kapatılacak

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek olan bisiklet yarışı nedeniyle, Pazar günü Metehan yolundaki Sevgi Çemberi ile Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde bulunan Yılmazköy Alt Geçidi arasındaki yol trafiğe kapatılacak.

Yayın: 02.02.2024 - 17:11

84 kez okundu

Lefkoşa’da bazı yollar bisiklet yarışı dolayısıyla pazar günü trafiğe kapatılacak

Yarış, Pazar günü 8.30-12.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve güzergah, Metehan-Alayköy Çevre Yolu üzerindeki Sevgi Çemberi ile Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerindeki Yılmazköy Alt Geçidi arasında olacak.

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, yarış süresince bisikletçilere Polis Eskortu eşlik edecek ve geçilecek güzergahtaki tüm çember ve kavşaklar polis tarafından kapatılarak araç trafiğine izin verilmeyecek.

Belirtilen tarih ve saatler arasında, bisikletçiler Metehan-Alayköy Çevre Yolu üzerindeki Sevgi Çemberi’nden yola çıkacak, çevre yolunu takiben Alayköy Ağıllar Çemberi’nden Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’na çıkacak, Güzelyurt istikametine devam ederek Yılmazköy Alt Geçidi’ne ulaşacak, buradan geri dönerek Sevgi Çemberi’nde yarış sona erecek.

Yarış devam ettiği sürece, bu güzergahı kullanacak sürücülerin, kendi ve sporcuların can ve mal güvenliği açısından yavaş ve dikkatli bir şekilde seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle vurgulanmaktadır.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap