Maliye Bakanı Berova, Muhtarlar Birliği Derneği heyetini kabul etti

Maliye Bakanı Özdemir Berova, KKTC Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Akay Darbaz ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Yayın: 02.02.2024 - 11:45

84 kez okundu

Maliye Bakanı Berova, Muhtarlar Birliği Derneği heyetini kabul etti

Maliye Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Berova, Muhtarlar Birliği heyetini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, muhtarların yaptıkları önemli işlere vurgu yaptı.

Bakan Berova, “Muhtarlarımızın fedakârlıkları ve emekleri göz ardı edilemez. Bu nedenle, muhtarlarımızın yanında olmaya ve iş birliğine her zaman hazırız” dedi. Ayrıca, muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirterek, köy ve mahalle sakinlerinin sorunlarıyla ilgilenirken aynı zamanda vatandaşlarla resmi kurumlar arasında köprü görevi üstlendiklerini vurguladı.

KKTC Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Akay Darbaz da kabuldeki konuşmasında, yaşanan gelişmeleri ve muhtarların karşılaştığı sorunları aktararak beklentilerini dile getirdi.

Muhtarların seçimle göreve geldiğini ve halkın temsilcileri olarak önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini hatırlatan Darbaz, eksik muhtarlık binalarının tamamlanması ve var olan binaların e-devlet sistemine entegre edilerek tüm alt yapı ihtiyaçlarının karşılanması konusundaki taleplerini Maliye Bakanı Berova’ya iletti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap