Maliye Bakanı Berova, TED Kuzey Kıbrıs Koleji heyetini kabul etti

TED Kuzey Kıbrıs Koleji'nin Koordinatörü ve Okul Müdürü Dr. Ahmet Bilir, Halkla İlişkiler ve Etkinlik Direktörü Nilay Tunçalp ile 11. sınıf öğrencileri Yezda Korkut, Cengiz Güçlü, Derin Başkütük, Şengül Akmen ve Yeliz Arın, Maliye Bakanı Özdemir Berova tarafından kabul edildi.

Yayın: 26.04.2024 - 12:51

80 kez okundu

Maliye Bakanı Berova, TED Kuzey Kıbrıs Koleji heyetini kabul etti

Dr. Bilir, yaptığı konuşmada öncelikle Maliye Bakanı Özdemir Berova’ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Öğrencilerin bu yılki sosyal sorumluluk proje ödevlerini sağlık alanında geliştirdiğini belirterek, projeleri hakkında Bakan Berova’ya bilgi verdi ve onun görüşlerinin önemine dikkat çekti.

Öğrenci Yezda Korkut, sosyal sorumluluk projesi temsilcisi olarak, projelerini bu yıl sağlık alanında genişleterek toplumda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını ifade etti. Korkut, öncelikle bir kermes düzenlediklerini ve elde edilecek gelirleri Dr. Burhan Nalbanoğlu Devlet Hastanesi’nin oda yenileme işlerinde kullanacaklarını söyledi.

Maliye Bakanı Berova, okul müdürü ve öğrencilerin konuşmalarını dinledikten sonra eğitimin önemine vurgu yaptı. TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nin kaliteli eğitim veren bir okul olduğunu belirterek, okul yöneticileri ve öğrencilerini bakanlıkta görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Eğitimin sadece kitap, defter ve sınavla sınırlı olmadığını, sosyal aktiviteler ve sorumluluk almanın da önemli olduğunu vurguladı ve öğrencileri bu anlamlı çabaları için tebrik etti.

Berova, sosyal sorumluluk çalışmalarının öğrencilerin sosyal gelişimlerine olumlu etkileri olduğunu belirterek, projede izlenecek yolları öğrencilerle paylaştı ve Maliye Bakanlığı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

YIL)

[12:37, 26.04.2024] Yılmaz: Gıda denetimleri… İthal iki üründe limit üstü kalıntı tespit edildi.

Lefkoşa, 26 Nisan (TAK): Tarım Dairesi’nin haftalık gıda analizlerinde ithal iki üründe limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildi.

Devlet Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen analizlerde ithal 22 numunenin 20’sinin temiz çıktığı belirtildi. Ancak REE Cahide Kılıç’a ait elma Stk.ve çeri domateste limit üstü bitki koruma ürünü tespit edilmesi nedeniyle ürünler menşeine iade edildi.

Yerli ürünlerden alınan 8 numunenin ise tamamının temiz çıktığı belirtildi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap