Maliye Bakanı Özdemir Berova Ankara’da

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, resmi görevleri nedeniyle Ankara'ya bugün bir ziyaret gerçekleştirmek üzere yola çıktı. Berova, Ankara'da önemli görüşmeler gerçekleştirecek.

Yayın: 24.10.2023 - 18:00

112 kez okundu

Maliye Bakanı Özdemir Berova Ankara’da

Yarın sabah, Anıtkabir’i ziyaret etmek üzere planlarını sürdüren Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, ilk olarak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan ile bir araya gelecek.

Ardından, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından kabul edilecek. Bu özel görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak.

Aynı gün içinde, Berova “Dünden Bugüne: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ressamları, Altındağ Çalıştayı ve Sergisi” adlı etkinliğin açılışına katılacak ve ayrıca 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren 49 vatandaşımızı anma etkinliği kapsamında fidan dikimine katılacak.

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, 26 Ekim Perşembe günü Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya gelmeyi planlıyor.

Ankara’daki temaslarını Perşembe günü tamamlayacak olan Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, daha sonra Mersin’e geçecek. Cuma günü, Mersin Uluslararası Limanı’nda incelemelerde bulunacak.

Bu önemli ziyaretler sırasında, Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova’ya bakanlık bürokratları da eşlik edecek.

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova’nın ülkeye dönüşünün Cuma gecesi yapılması beklenmektedir.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap