Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 27.10.2023 - 19:01
Güncelleme: 27.10.2023 - 19:18
355 kez okundu
Ayrıca, T.C. Serbest Bölgeler Genel Müdürü Emel Emirlioğlu, T.C. Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Atilla Berber, T.C. Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Bozkurt, Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Ticaret Uzman Yardımcısı Alara Selin Ünal gibi yetkililer de ziyarette bulundu.
Maliye Bakanı Özdemir Berova’ya ziyaretinde bir dizi yetkili ve heyet eşlik etti. KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Gümrük ve Rüsumat Dairesi Müdürü Veysi Bozcan, Para Kambiyo ve İnkişaf Sandığı İşleri Dairesi Müdürü Gürsel Gürbüz, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürü Yusuf Kenan Yeşilleme, Özel Kalem Müdürü Kamil Ağcabay, Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) heyetinden Başkan Vekili Ramazan Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Omaç Cin, Genel Sekreter Aysun Önet İleri gibi isimler, Maliye Bakanı Berova’nın ziyaretine eşlik etti.
Ziyaret sırasında Mersin Limanı hakkında detaylı bir sunum yapıldı ve limanın işleyişiyle ilgili bilgi verildi. Ardından, bakan ve beraberindeki heyet, tekneyle limanda incelemelerde bulunmak üzere limanı gezdi. Bu ziyaret, Mersin Limanı’nın faaliyetlerini ve altyapısını daha yakından inceleme fırsatı sunan bir etkinlik olarak gerçekleşti.
Maliye Bakanı Özdemir Berova, Mersin Uluslararası Limanı’nı ziyaret etmelerinin, limanın deneyimlerini inceleme fırsatı sunduğunu belirterek, ziyaretin oldukça yararlı olduğunu ifade etti.
Ayrıca, Bakan Berova, Gümrük ve Rüsumat Dairesi Müdürlüğü ekibiyle birlikte, gümrük işlemleri, otomasyon sistemleri, kaçakçılıkla mücadele gibi önemli konuları inceleme fırsatına sahip olduklarını ve tır ile konteyner XRAY cihazlarının çalışma prensiplerini yerinde deneyimlediklerini vurguladı.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.