Massachusetts’te bir kadın 10 haftada iki kez milyoner oldu

Massachusetts, Attleboro kentinde bir kadın, 10 haftada iki kez şans oyunlarından 1’er milyon dolar kazandı. Detaylar haberimizde!

Yayın: 06.05.2024 - 00:26

131 kez okundu

Massachusetts’te bir kadın 10 haftada iki kez milyoner oldu

Massachusetts eyaletinde yaşayan bir kadın, sıra dışı bir şans ile 10 hafta içinde iki kez 1’er milyon dolarlık ikramiyeye layık görüldü. Attleboro kentinden Christine Wilson adındaki şanslı kadının aldığı iki bilete, Massachusetts eyaleti piyango idaresinin duyrusuna göre 1’er milyon dolar ikramiye çıktı.

Piyango idaresi yetkilileri, Wilson’ın 10 hafta içinde iki ayrı bilete denk gelen 1’er milyon dolarlık ikramiyeyle, şans oyunları tarihinde eşine çok az rastlanır bir başarı elde ettiğini belirtti. Wilson’ın, vergiler düşüldükten sonra 650 bin dolar olan kazancını tek seferde alarak, bu meblağı tasarruf etme kararı aldığı ifade edildi.

10 haftada 1’er milyon alan Christine Wilson
Fotoğraf: Çift piyango kazananı Christine Wilson / Michigan State Lottery

İlk büyük ödülünü şubat ayında alan Wilson, ikinci kez milyon dolarlık ikramiyeyi kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Massachusetts eyaleti piyango idaresi, Wilson’ın başarısını kamuoyuyla paylaşarak, şans oyunları tutkunları arasında büyük heyecan yarattı.

Wilson’ın iki kez büyük ikramiyeye layık görülmesi, şansın tesadüfi ve sıra dışı işleyişini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap