Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu: Cumhuriyetimizi onur ve coşku ile kutluyoruz

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Yayın: 28.10.2023 - 13:10

76 kez okundu

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu: Cumhuriyetimizi onur ve coşku ile kutluyoruz

Bakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamaktan büyük bir gurur duyduklarını belirtti ve bu yeni yüzyılın Kıbrıs Türk halkı için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Bakanın mesajında şunlar ifade edildi: “Saygıdeğer halkımız ve Türk milleti; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı milli mücadelenin zaferle sonuçlanması ve ardından ‘Ya istiklâl ya ölüm’ şiarıyla kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir gurur ve coşku içinde kutluyoruz.”

Bakan Çavuşoğlu, Cumhuriyet Bayramı’nın, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğuna vurgu yaparak, Türkiye’nin 100 yıl boyunca elde ettiği büyük başarıları ve ilerlemeyi yüceltti. Ayrıca, Kıbrıs Türk halkının da bu önemli yılda büyük bir dönemecin eşiğinde olduğuna dikkat çekti.

Çavuşoğlu, Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya ve Türk milletinin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap