Pazar günü bisiklet yarışları nedeniyle bazı yollar trafiğe geçici olarak kapatılacak

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek bisiklet yarışları nedeniyle, 2 Şubat Pazar günü Lefkoşa-Güzelyurt, Güzelyurt-Lefke ve Alayköy-Metehan ana yollarında bazı kavşaklar ve çemberler geçici olarak trafiğe kapatılacak.

Yayın: 31.01.2025 - 14:02

2667 kez okundu

Pazar günü bisiklet yarışları nedeniyle bazı yollar trafiğe geçici olarak kapatılacak

Polis Genel Müdürlüğü Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamaya göre, organizasyon sabah saat 08.00’de Lefkoşa’daki Atatürk Spor Kompleksi’nde başlayacak.

  • Birinci grup yarışçılar Lefkoşa’dan hareketle Güzelyurt’a, ardından Lefke’ye doğru ilerleyecek. Doğancı Kavşağı’na ulaşıldığında, sporcular aynı güzergah üzerinden geri dönerek Alayköy-Metehan Çevre Yolu’na geçecek ve yarışı Sevgi Çemberi’nde tamamlayacak.
  • İkinci grup ise Lefkoşa-Güzelyurt ana yolunu takip ederek Güzelyurt Çemberi’ne ulaştıktan sonra dönüş yapacak ve Alayköy-Metehan Çevre Yolu’nu izleyerek yarışın bitiş noktası olan Sevgi Çemberi’ne varacak.

Trafik Düzenlemeleri ve Sürücüler İçin Uyarılar

Yarış boyunca bisikletli sporculara motorize polis ekipleri eşlik edecek ve yarış güzergahındaki kavşaklar ile çemberler geçici olarak araç trafiğine kapatılacak. Yetkililer, bu yolları kullanacak sürücülerden dikkatli olmalarını, hızlarını düşürmelerini ve trafik işaretlerine riayet etmelerini istiyor.

Bu önemli organizasyon nedeniyle belirtilen saatlerde alternatif güzergahların kullanılması öneriliyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap