Rıdvan Dilmen’den futbol yorumculuğunda sürpriz veda kararı

Rıdvan Dilmen, uzun yıllar süren futbol yorumculuğu kariyerinin sona ereceğini duyurdu. TV8,5 programında yapılan açıklamada, Dilmen’in gelecek sezonun sonunda yorumculuğu bırakacağı belirtildi.

Yayın: 15.03.2024 - 19:59

83 kez okundu

Rıdvan Dilmen’den futbol yorumculuğunda sürpriz veda kararı

Türk futbol camiasının önemli isimlerinden biri olan Rıdvan Dilmen, uzun yıllardır televizyon ekranlarında futbol yorumculuğu yapmasıyla tanınıyordu. Ancak son yapılan açıklamayla birlikte Dilmen’in yorumculuk kariyerinde önemli bir dönemeç yaşanacak. TV8,5’da yayınlanan %100 Futbol programında yapılan sürpriz bir açıklama ile Rıdvan Dilmen’in önümüzdeki sezonun sonunda yorumculuğu bırakacağı duyuruldu.

Dilmen’in açıklamasına göre, Acun Ilıcalı ile 1 senelik yeni bir sözleşme imzalandı. Ancak Dilmen, gelecek sezonun sonunda yorumculuk kariyerine nokta koymayı planlıyor. Kendi jübilesini yapmak isteyen Dilmen, bu kararı kendi isteğiyle aldığını ifade etti.

Rıdvan Dilmen: “Jübilemi yapmak istiyorum”

Rıdvan Dilmen’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Bir sene daha buradayım, Acun Medya ile anlaşmamızı yaptık. Gelecek sezondan sonra jübilemi yapmak istiyorum. Kendim böyle bir karar aldım.” Ayrıca Dilmen, moderatör Murat Kosova’ya da hitaben, “Senden ayrılmayacağım, yine gelecek sezon da seni rahatsız edeceğim. Bırakmıyorum seni seneye de” dedi.

Bu kararla birlikte Rıdvan Dilmen’in futbol yorumculuğunda geçen uzun kariyeri, önümüzdeki sezon sona erecek gibi görünüyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap