“Shakespeare’in Şen Kadınları” Girne’de sahnelendi

Baraka Tiyatro ekibi, yeni oyunları "Shakespeare'in Güleryüzlü Kadınları"nı dün akşam Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu'nda sahneledi.

Yayın: 21.04.2024 - 14:01

30 kez okundu

“Shakespeare’in Şen Kadınları” Girne’de sahnelendi

Oyun, Bağımsızlık Yolu Girne Bölge Örgütü’nün düzenlediği etkinlik kapsamında gerçekleştirildi ve Girne Belediyesi tarafından salon ve ulaşım desteği sağlandı.

Bağımsızlık Yolu Girne Bölge Sorumlusu Haydar Dolmacı, oyunun günümüzdeki emek konulu önemli mesajlarına vurgu yaparak, Baraka Tiyatro ekibine dayanışmaları için teşekkür etti. Baraka Tiyatro Sorumlusu Nazen Şansal ise oyunlarını farklı bölgelerde sergilemekten mutluluk duyduklarını belirterek, organizasyonu yapan Bağımsızlık Yolu Girne Bölge Örgütü ile salon kullanımı ve ulaşım desteği için Girne Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

“Shakespeare’in Güleryüzlü Kadınları” adlı oyun, 27 Nisan Cumartesi günü Lefke Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) seyircilerle buluşacak. 12 yaş ve üzeri tüm tiyatroseverlerin davetli olduğu oyun için biletler 50 TL’dir ve Bağımsızlık Yolu Bölge Örgütleri’nden veya oyun günü kapıdan temin edilebilir.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap