Sibel Tatar, “Selvi Boylum Al Yazmalım, Yeşilçam Müzikleri Konseri”ni izledi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar, Çatalköy-Esentepe Belediyesi Ahenk Türk Müziği Korosu'nun düzenlediği "Selvi Boylum Al Yazmalım, Yeşilçam Müzikleri Konseri"nde, Türk sinemasının ünlü aktörü Engin Çağlar'ı izledi.

Yayın: 23.04.2024 - 10:52

34 kez okundu

Sibel Tatar, “Selvi Boylum Al Yazmalım, Yeşilçam Müzikleri Konseri”ni izledi

Cumhurbaşkanlığı’ndan alınan bilgilere göre, Şef Sanatçı Bahar Gökhan yönetimindeki Ahenk Türk Müziği Korosu’nun seslendirdiği Yeşilçam şarkılarıyla başlayan konserde, Yeşilçam’ın 55. sanat yılını dolduran Engin Çağlar, Yeşilçam film hikayelerini sundu.

Konserin geliri, Tangül Ünal Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı’na bağışlanacak. Konuşmasında, sosyal sorumluluk projelerine her zaman katılan Şef Sanatçı Bahar Gökhan’ın, özel gereksinimli çocukların bulunduğu Cumhurbaşkanlığı Fidan Çocuk Korosu ve Orkestrası’nda da görev aldığını belirten Sibel Tatar, desteklerinden dolayı Çatalköy-Esentepe Belediyesi’ne ve Ahenk Türk Müziği Korosu’na teşekkür etti.

Çocukluğunda izlediği filmlerin müziklerini ve hikayelerini konserde dinleme fırsatı bulduğunu dile getiren Tatar, Bahar Gökhan yönetimindeki Ahenk Türk Müziği Korosu’nu ve Yeşilçam film hikayelerini seslendiren Engin Çağlar’ı tebrik etti.

Aile büyüklerinin anlattıklarına göre, 1974 yılından önce Kıbrıs Türklerinin Türk filmlerini özlemle beklediklerine ve haftada bir seyredebildiklerine dikkat çeken Sibel Tatar, “Yeşilçam’ın çok kıymetli ve kaliteli filmleri var. Son yıllarda Türk dizi sektörü gelişti ve önemli bir gelir kaynağı oldu. Türk dizileri, yurt dışında ilgiyle izleniyor” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap