Tarıma yönelik 3 konu başlığında eğitim verilecek

Tarıma yönelik eğitimler üç ana konu başlığı altında düzenlenecek. Bu eğitimler, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, TC Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği Ofisi ile Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek.

Yayın: 04.11.2023 - 13:39

114 kez okundu

Tarıma yönelik 3 konu başlığında eğitim verilecek

Eğitimler ve konu başlıkları şu şekilde:

  1. “Tarımda IHA Teknolojilerinin Kullanımı” (6-7 Kasım): Tarımda İnsansız Hava Araçları (IHA) teknolojilerinin kullanımı hakkında bilgi verilecek.
  2. “Akıllı Tarım (Tarım 4.0)” (8-9 Kasım): Akıllı Tarım konsepti ve Tarım 4.0 konuları ele alınacak. Bu, tarımda dijitalleşme ve teknoloji kullanımının nasıl daha verimli hale getirileceği ile ilgilidir.
  3. “Tarımda Dijital Okur-Yazarlık” (10 Kasım): Tarımda dijital okur-yazarlık yeteneklerini geliştirme, dijital tarım araçları ve kaynaklarının etkili bir şekilde kullanılması üzerine eğitim verilecek.

Eğitimler, 6-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ve katılımcılara her bir eğitim için ayrı bir sertifika verilecek. Bu eğitimler, tarım sektöründe teknoloji ve dijitalleşme konularında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler için faydalı olacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap