TDP, DAÜSEN’i ziyaret etti

Toplumcu Demokrasi Partisi'nin (TDP) başındaki isim olan Zeki Çeler, Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Sendikası'nın (DAÜSEN) merkezini ziyaret etti.

Yayın: 22.04.2024 - 18:46

109 kez okundu

TDP, DAÜSEN’i ziyaret etti

TDP Basın Bürosu’ndan alınan bilgilere göre, Zeki Çeler’in DAÜSEN binasında gerçekleşen buluşmasında vurguladığı önemli konular arasında, DAÜ’nün sadece bir eğitim kurumu olmanın ötesinde, Kıbrıs Türk toplumunun uluslararası alanda tanıtımını ve etkileşimini sağlayan önemli bir platform olduğu yer aldı. Bu nedenle Çeler, Kıbrıs Türk halkının DAÜ’yü kaybetme lüksünün olmadığını belirtti.

Çeler, üniversitedeki krizlerin temelinde yönetim zafiyetlerinin bulunduğunu ve bunun çalışanların maaşlarına yansıdığını ifade etti. Ayrıca, ekonomik politikaların orta gelirli kesimi ortadan kaldırdığını ve toplumun zengin-fakir ayrımının daha da belirginleştiğini dile getirdi.

TDP olarak emekçilerin haklarını savunurken aynı zamanda yatırımları destekleyen, sosyal demokrat ideallerle hareket eden bir parti olduklarını söyleyen Çeler, partisinin bundan sonra ülke siyasetinde daha etkin bir konumda olacağını belirtti.

Çeler’e ziyaretinde TDP Genel Sekreteri Nevzat Özkunt, Kalkınma ve Yerel İşgücü Politikalarından Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Erman Yaylalı ve TDP Mağusa İlçe Başkanı Ece Balcı eşlik etti. DAÜSEN tarafında ise Sendika Başkanı Ercan Hoşkara, Genel Sekreter Hamit Caner, Yürütme Kurulu üyesi Ender Angın ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bayraktar yer aldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap