Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 15.09.2024 - 10:52
Güncelleme: 15.09.2024 - 13:35
2823 kez okundu
Yazılı bir açıklama yapan Çeler, hükümetin yaz tatili boyunca okulların eğitim-öğretime hazırlanması için gerekli adımları atmadığını, bunun yerine sadece parti kurultaylarına odaklandığını belirtti. Bu durumun eğitim yılının başlamasını geciktirdiğini savunan Çeler, hükümeti ihmalkarlıkla suçladı.
Çeler: “Öğrenci ve Veliler Bakanlar Kurulu Kararıyla Şoka Uğradı”
TDP Genel Başkanı, öğrencilerin ve velilerin okulların açılışının ertelenmesi kararı karşısında adeta şok yaşadığını ifade ederek, “Tam 100 günlük yaz tatili boyunca, eğitimle sorumlu olan Bakanlık, okulları birer birer konteyner kentlere dönüştürdü. Bununla kalmayarak, öğretmen atamalarını da yapmadı. Tek gündemleri parti kurultayları olan bu Bakanlık ve hükümet, çocuklarımızın eğitimine bir kez daha darbe vurdu ve eğitimi adeta ayaklar altına aldı.” dedi.
Hükümete Ağır Eleştiri: “Umursamaz ve Beceriksiz”
Çeler, okulların açılışının ertelenmesini “rezaletten öte” olarak değerlendirerek, hükümeti “umursamaz, beceriksiz ve liyakatsiz” olarak nitelendirdi ve derhal istifaya çağırdı. Çeler’in bu eleştirileri, ülkede eğitim sistemine dair ciddi endişelerin arttığı bir dönemde hükümete yönelik tepkilerin artmasına neden oldu.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.