UBP Girne Kadın Kollarından lösemili çocuklar için farkındalık etkinliği

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Kadın Kolları, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında "farkındalık etkinliği" düzenledi.

Yayın: 13.11.2023 - 08:41

148 kez okundu

UBP Girne Kadın Kollarından lösemili çocuklar için farkındalık etkinliği

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Çatalköy Lesland çocuk eğlence merkezinde gerçekleşen etkinliğe Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, UBP Girne İlçe Başkanı Bülent Kutay, Girne Kadın Kolları Başkanı Fatoş Ünal, kadın kolları üyeleri, lösemi tedavisi devam eden çocuklar ve aileleri katıldı.

Turuncu rengiyle sembolize edilen löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğuna dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar güzel ve eğlenceli bir gün geçirdi. Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, etkinliğin çocuklara sağlanan moral ve motivasyonun önemine dikkat çekti.

UBP Girne İlçe Başkanı Bülent Kutay, ülkeye hizmet etmenin yanında böylesi etkinliklerin de görevleri olduğunu belirtti. Ulusal Birlik Partisi Girne Kadın Kolları Başkanı Fatoş Ünal, anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapmanın tarifsiz bir mutluluk olduğunu ifade etti. Etkinlikte, Onkoloji Hastanesi doktorları ve uzman psikologların görüşleri alınırken, hazırlanan yiyecekler ve hediyeler de dağıtıldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap