UBP kadın kolları, Zerrin Üstel himayesinde “Kadın Buluşması” düzenledi

UBP Kadın Buluşması’nda kadın hakları ve eşitlik ön plana çıktı. Ünal Üstel ve eşi Zerrin Üstel’in katılımıyla gerçekleşen etkinlik, kadınların toplumdaki rolünü vurguladı.

Yayın: 10.03.2024 - 21:26

66 kez okundu

UBP kadın kolları, Zerrin Üstel himayesinde “Kadın Buluşması” düzenledi

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel’in himayesinde, altı ilçenin UBP Kadın Kolları’nın katılımıyla “Kadın Buluşması” gerçekleşti. Etkinlikte, kadın haklarına ve eşitliğine dikkat çekildi.

UBP Gazimağusa Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ünsalan Sefer, “O kadar büyük bir aileyiz ki salonlara sığmıyoruz. Genel Başkanımızın öncülüğünde yapılan çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Nahit Öncü, “Kadın haklarını korumak, geliştirmek başlıca görevimizdir” ifadelerini kullandı.

UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, “Kadın varsa demokrasi vardır, kadın varsa devletimiz vardır” diyerek kadınların toplumdaki önemine vurgu yaptı.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel, “8 Mart, sadece bir gün değil, kadınların hakları için mücadele ettiği yılların birikimi, direnişin ve dayanışmanın sembolüdür” diyerek sözlerine başladı.

Zerrin Üstel: “Kadının güçlü olmadığı hiç bir ülke güçlü olamaz…”

Zerrin Üstel

Zerrin Üstel, “Eşitlik ve adalet için mücadele devam ediyor. Kadınlar, toplumun temel direği ve değişimin güçlü itici güçleridir. Kadının güçlü olmadığı hiç bir ülke güçlü olamaz. Kadınların katkıları olmadan hiçbir toplum ilerleyemez” şeklinde konuştu.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel ise konuşmasında hayatını kaybeden UBP’nin eski bakanlarından Tuncer Arifoğlu’na yer verdi ve “Tuncer Arifoğlu Abimiz kaybıyla bizleri üzmüştür. Onu unutmamız mümkün değildir” dedi.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel’in Eşi Zerrin Üstel’in himayelerinde, altı ilçenin UBP Kadın Kolları’nın…

Posted by Ulusal Birlik Partisi on Sunday, March 10, 2024

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap