UBP milletvekili Savaşan, kurultay öncesi destek arayışlarını yoğunlaştırdı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan, yaklaşan kurultay öncesinde destek arayışlarını hızlandırdı.

Yayın: 15.09.2024 - 16:32

1756 kez okundu

UBP milletvekili Savaşan, kurultay öncesi destek arayışlarını yoğunlaştırdı

Savaşan, partililerle düzenlediği kritik toplantılar ve çeşitli görüşmelerle, UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel’in liderliğindeki hükümetin devamının önemine vurgu yapıyor.

Kurultay Öncesi Yoğun Çalışmalar

UBP kurultayına hızla yaklaşılırken, Dr. Ahmet Savaşan, Lefkoşa’daki tüm bölgelerde yoğun bir çalışma yürütüyor. Savaşan, geçtiğimiz yıl boyunca Lefkoşa’da UBP Genel Başkanı Ünal Üstel’in katılımıyla yapılan istişare toplantılarını koordine etti. Ayrıca, 23. Dönem Kurultay sürecinde Lefkoşa İlçesi’ndeki 48 köy ve mahalle örgütü, ilçe yönetim, denetim ve disiplin kurulları, kadın ve gençlik kollarının yenilenmesine liderlik etti. Kurultay öncesi partililerle yaptığı toplantılarla destek arayışlarını sürdürüyor.

Partililerle Buluşmalar ve Örgüt Toplantıları

Son haftalarda, Lefkoşa’nın çeşitli bölgelerinde yüzlerce UBP üyesiyle bir araya gelen Savaşan, istikrarın önemini vurguladı. Lefkoşa’nın en büyük örgütlerinden biri olan Küçük Kaymaklı Örgütü’nün toplantısına katılarak, Ünal Üstel’e verilen destek kararında etkili oldu.

Tecrübeli İsimlerle Görüşmeler

Kurultaya günler kala temaslarını yoğunlaştıran Savaşan, eski bakanlar ve milletvekilleriyle de görüşmeler gerçekleştiriyor. Günay Caymaz, Ali Çetin Amcaoğlu, Ali Baştaş, Erdoğan Mani, Mustafa Kaymakamzade ve Mehmet Uysal gibi tecrübeli isimlerle bir araya gelen Savaşan, UBP’nin Ünal Üstel Başkanlığı altında hükümete devam etmesinin toplumsal çıkarlar açısından önemine dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap