UBP Milletvekili Taçoy: “Asayiş konusunda eşgüdüm komitesi kurulmalı”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy, ülkede artan asayiş olaylarına dikkat çekerek, tüm siyasi partilere birlikte hareket etme çağrısı yaptı.

Yayın: 29.11.2023 - 19:23

94 kez okundu

UBP Milletvekili Taçoy: “Asayiş konusunda eşgüdüm komitesi kurulmalı”

Taçoy, yazılı bir açıklama yaparak ülkede genel asayişin sıkıntılı bir süreç geçirdiğini belirtti. Cinayetler, sokak kavgaları, yaralamalar, tacizler gibi olayların her geçen gün arttığını ifade eden Taçoy, bu durumun kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Siyasetçi olarak değil, ülkenin bir vatandaşı olarak endişeli olduğunu ifade eden Taçoy, bu konuda bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini söyledi. Parti ayrımı gözetmeksizin tüm siyasetçilerin bir araya gelerek halkın endişelerine çözüm bulması gerektiğini belirten Taçoy, meclis bünyesinde oluşturulacak bir eşgüdüm komitesi aracılığıyla asayiş konusunda kısa ve uzun vadeli tedbirlerin alınması gerektiğini ifade etti.

Ayrıca, nüfus politikasının oluşturulması ve bilimsel temellere dayalı bir şekilde KKTC’nin uzun vadeli nüfus yapısının belirlenmesi gerektiğini dile getiren Taçoy, sorumluluk arama ve suçlama oyunlarından ziyade çözüm odaklı çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, halkın güvenliği ve esenliği için birlikte hareket etme çağrısında bulundu ve bu çabanın siyasi beklentilerden arınmış bir şekilde ele alınmasını umduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap