UBP Milletvekili Taçoy, Miroğlu ve Özgür’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Hasan Taçoy, Salih Miroğlu ve Özker Özgür'ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayın: 22.11.2023 - 14:29

140 kez okundu

UBP Milletvekili Taçoy, Miroğlu ve Özgür’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

Taçoy, mesajında Salih Miroğlu’nun Kıbrıs Türk siyasetine katkılarına vurgu yaparak, onunla kurduğu “abi-kardeş” ilişkisinin izlerini hala taşıdığını belirtti. Miroğlu’nun vizyon sahibi, yüksek seviyeli ve ülke insanına adanmış bir siyasetçi olduğunu ifade eden Taçoy, ondan öğrendiklerinin kendisine her şartta vazgeçmemeyi, doğru bildiği yolda ilerlemeyi öğrettiğini söyledi.

Salih Miroğlu’nun kaybının ülkede büyük bir boşluk yarattığını dile getiren Taçoy, onun eşsiz kişiliği ve siyasi duruşunun yerinin doldurulamayacağını belirtti. Miroğlu’nun öğrettiklerini genç kuşaklara aktarmanın önemine vurgu yapan Taçoy, onu rahmet ve özlemle andı.

Aynı günde kaybettikleri diğer bir siyasetçi olan Özker Özgür’ü de anan Taçoy, Özgür’ün ülke için önemli bir değer olduğunu ve kaybının derin bir keder yarattığını ifade etti. Özker Hoca’ya Allah’tan rahmet dileyen Taçoy, mesajını sevgili doktor, abim, yoldaş diyerek tamamladı.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap