UBP Siyaset Akademisi, değişen dünyaya ayak uyduracak nitelikli liderler yetiştiriyor

Ulusal Birlik Partisi’nin Siyaset Akademisi, ülkenin geleceğini şekillendirecek liderlerin yetiştirilmesi amacıyla başladı. Akademi, Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi’nde gerçekleşen açılış programıyla resmen faaliyete geçti.

Yayın: 17.03.2024 - 22:50

61 kez okundu

UBP Siyaset Akademisi, değişen dünyaya ayak uyduracak nitelikli liderler yetiştiriyor

Açılış dersini UBP Onursal Başkanı ve 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun verdiği akademide, Siyaset Akademisi Koordinatörü ve Grup Başkan Vekili Dr. Ahmet Savaşan, akademinin gençler ve kadınlar başta olmak üzere siyasete katılacak bireylerin nitelikli bir eğitim alması ve vizyon sahibi olmaları için tasarlandığını vurguladı.

Dr. Savaşan, akademide teorik bilgilerin yanı sıra saha çalışmaları, uygulamalı eğitimler ve tecrübeli siyasetçilerin başkanlığında atölye çalışmalarının da yer alacağını belirtti. Bu sayede, ülkenin geleceğini şekillendirecek liderlerin yetişeceği tarihi bir adımın atıldığını ifade etti.

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu ise akademide verilecek derslerin ülkenin değişen ve gelişen dünyaya ayak uyduracak nitelikli bireylerin yetişmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Hasipoğlu, UBP’nin genç liderlere verdiği önemi ve ülkenin geleceğini şekillendirecek bu liderlere olan inancını dile getirdi.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, akademinin derslerinin başlamasıyla ilgili memnuniyetini dile getirirken, siyaset akademisinin cesur ve yenilikçi çözümler üretebilecek kişilerin yetişmesine katkı sağlayacağını belirtti. Üstel, partisinin verdiği sözleri tutmaktan mutluluk duyduğunu ve siyaset akademisinin kurulması gibi önemli adımları attıklarını ifade etti.

ubp

UBP Siyaset Akademisi’nin dersleri arasında “Dünden Bu Güne UBP”, “Kıbrıs Sorunu ve Müzakere Süreci”, “Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi”, “Siyasette Stratejik İletişim ve Kamu Yönetimi” gibi konular yer alacak. Programa başvurular, Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçesi’nin resmi web sitesinden yapılabilecek.

https://ubplefkosailcesi.org/

Ulusal Birlik Partisi Siyaset Akademisi ülkenin geleceğini şekillendirecek liderlerin yetiştirilmesi hedefi ile başladı…

Posted by Ulusal Birlik Partisi on Sunday, March 17, 2024

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap