UBP’nin Nuh’un Gemisi Otel’deki büyük buluşmasında istikrar vurgusu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ulusal Birlik Partisi (UBP), Nuh'un Gemisi Otel’de düzenlenen gece etkinliğinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yayın: 17.09.2024 - 08:15

1678 kez okundu

UBP’nin Nuh’un Gemisi Otel’deki büyük buluşmasında istikrar vurgusu

Etkinlikte, “KKTC için, daha güzel yarınlar için istikrar” vurgusu öne çıktı.

UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, açılış konuşmasında partisinin her gittiği bölgede büyük bir coşkuyla karşılandığını belirterek, UBP’nin gücünü birlik ve beraberliğinden aldığını vurguladı. Üstel, KKTC’nin bağımsızlık ve egemenliğini güçlü bir şekilde yaşatmak isteyenlerin partisi olduklarını ve kendi liderliğindeki hükümetin bu amaca ulaşmak için yorulmadan çalıştığını ifade etti.

21 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan UBP kurultayının, birlik ve dayanışma içinde geçeceğine inandığını belirten Üstel, “UBP, her seçim ve dönemden güçlenerek çıkmıştır. Partimizin demokrasi şöleni haline gelecek kurultayından sonra da bu güçlenmenin devam edeceğine eminim. UBP’nin birlik ve bütünlüğüne zarar gelmesine asla izin vermeyeceğim. Bizim önceliğimiz, Kıbrıs Türk halkının refahı ve mutluluğudur. KKTC’nin daha da güçlenmesi ve dünyaya açılmasıdır. Bu nedenle 21 Eylül’de herkesi UBP için omuz omuza olmaya, salonda yan yana durmaya davet ediyorum” dedi.

Bölge Halkına Müjde

Üstel, etkinlikte bölge halkına müjdeli haberler de verdi. Zafer Burnu’na giden yolun yapımına kısa süre içinde başlanacağını duyurdu. Ayrıca, Maraş bölgesindeki sağlık ocağının yetersiz kaldığını belirterek, yeni sağlık merkezinin temellerinin yarın atılacağını açıkladı. Üstel, anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile imzalanan protokoller ve işbirlikleri sayesinde projelerin hayata geçirilmeye devam edeceğini belirtti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap