Üretim Merkezi 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

Üretim Merkezi'nin 6. Olağan Genel Kurulu, dün dernek lokalinde gerçekleştirildi.

Yayın: 22.09.2024 - 16:20

1047 kez okundu

Üretim Merkezi 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

Toplantıya dair yapılan resmi açıklamada, genel kurulun gündem maddelerine uygun olarak divanın oluşturulmasıyla başlandığı belirtildi. Divan başkanlığına Abdul Kadir Sidal, sekreterliklere ise Derviş Bilge ve Yavuz Tamakan oy birliğiyle seçildi.

Divan başkanının açılış konuşmasının ardından, geçmiş döneme ait faaliyet raporları ve mali raporlar Genel Kurul’da görüşülerek oy birliğiyle onaylandı. Yeni yönetim kurulu üyeleri arasında Abdul Kadir Sidal, Baran Sapan, Cavit Dereli, Yavuz Tamakan ve Yusuf Alkım yer aldı. Denetleme Kurulu ise Derviş Bilge, Hasan Ercüment ve Salih Uyguroğlu’ndan oluştu.

Toplantı, toplumcu sanat anlayışını güçlendirmek amacıyla yeni dönemde yürütülecek çalışmaların önemine vurgu yapılan konuşmalarla sona erdi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap