Yayın Yüksek Kurulu ile Orman Dairesi iş birliğinde bin fidan dikecek

Yayın Yüksek Kurulu (YYK) ve Orman Dairesi Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği anlaşması kapsamında, her yıl düzenlenecek etkinlikle toplam bin fidan dikilecek.

Yayın: 26.01.2024 - 19:03

49 kez okundu

Yayın Yüksek Kurulu ile Orman Dairesi iş birliğinde bin fidan dikecek

YYK Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Orman Dairesi Müdürü Salih Güneş ve YYK Sosyal İşler Komitesi Başkanı Hüseyin Gürlek, iş birliği anlaşmasına imza attılar. Anlaşma gereğince, her yıl düzenlenecek etkinlikle toplam bin fidan dikilecek.

İmza töreninde konuşan Orman Dairesi Müdürü Salih Güneş, ağaçlandırmanın doğaya, ülkeye ve insanlığa sağladığı faydalara vurgu yaptı. Güneş, ülkenin her bölgesinin ağaçlandırmaya ve dolayısıyla fidan dikmeye büyük ihtiyaç duyduğunu belirterek, bu önemli girişim için YYK’ya teşekkür etti.

YYK Sosyal İşler Komitesi Başkanı Hüseyin Gürlek ise, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade etti. Gürlek, fidan dikiminin gelecek nesiller için son derece kritik olduğuna vurgu yaparak, yeşil alanların oluşturulması ve bu sayede güzel bir dünya bırakılması gerekliliğine dikkat çekti. Hüseyin Gürlek, toplam bin fidanı her yıl düzenlenecek etkinliklerle doğaya kazandıracaklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap