Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın ilişkisiyle ilgili yeni gelişme! Cansu Taşkın’ın kardeşi, Sinan Akçıl’ın mesajını ifşa etti!

Magazin dünyasından sıcak gelişmeler! Elif Vurgun Sinan Akçıl'ın Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'a dair mesajını ifşa etti. Detaylar haberimizde!

Yayın: 15.04.2024 - 20:14

66 kez okundu

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın ilişkisiyle ilgili yeni gelişme! Cansu Taşkın’ın kardeşi, Sinan Akçıl’ın mesajını ifşa etti!

Ekranlara uzun bir aradan sonra dönen Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşk görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Videoyu yayınlayan Elif Vurgun bu sefer Sinan Akçıl’dan kendisine gelen mesajı paylaştı.

cansu taşkın

“Yılmaz abim bana kızmaz” notuyla paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Cansu Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun, çiftin ilişkisiyle ilgili yeni bir detayı takipçileriyle paylaştı.

Sinan Akçıl, Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşk pozlarına ilişkin bir yorumda bulunarak, Erdoğan’ın eski eşiyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı. Ardından, Akçıl’ın Elif Vurgun’a Instagram üzerinden gönderdiği mesaj ortaya çıktı.

Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun’a, “Aferim kız sana” diye mesaj atan Sinan Akçıl, ilişkiyle ilgili yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Vurgun, Akçıl’ın mesajını Instagram hesabından yayınladı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu olay, ünlü çiftin ilişkisi hakkında yeni soru işaretlerine neden oldu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap