Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisi heyecanla karşılandı: İlk bölüm izleyiciyle buluştu!

Yılmaz Erdoğan’ın senarist ve başrolde yer aldığı, heyecanla beklenen İnci Taneleri’nin ilk bölümü, perşembe günü izleyiciyle buluştu.

Yayın: 28.01.2024 - 22:56

131 kez okundu

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisi heyecanla karşılandı: İlk bölüm izleyiciyle buluştu!

BKM Mutfak Uniq’te gerçekleşen izleme programında Yılmaz Erdoğan, yapımcı Necati Akpınar ve oyuncu kadrosu, Kanal D yöneticileri ve Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı bir araya geldi.

Kanal D yöneticisi Murat Yancı, İnci Taneleri’nin yayınlanan ilk fragmanından itibaren büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Umarım izleyicide de aynı heyecanı yaratır. İnci Taneleri, sezonun iddialı dizilerinden biri olacak” dedi. Ayrıca Yancı, yakın gelecekte dört yeni dizinin daha ekranlarda olacağını müjdeledi.

Yılmaz Erdoğan, 20 yıl aradan sonra İnci Taneleri ile ekrana dönmenin heyecanını yaşadığını ifade ederek, “Dizi başlamadan oluşan yankılar ve seyircinin gösterdiği reaksiyon çok umut verici. İnci Taneleri, gerçek hayata benzeyen bir hikâye sunma imkânı tanıdı. Dizide trajik ve komik öğeler bir arada, tıpkı hayat gibi…” şeklinde konuştu.

Başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü de beklenmedik ilgi karşısında mutlu olduğunu belirterek, “Çok konuşulmayı beklemiyordum açıkçası. Hep birlikte sevindiğimiz bir an oldu. Umarım dizimiz, Dilber karakterinin getirdiği reaksiyonları izleyiciye yaşatır” dedi.

BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla perşembe akşamları Kanal D’de izleyiciyle buluşacak. Heyecan ve duygusal zenginlik içeren projenin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez üstleniyor.

YouTube Video Gömme

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap