Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 18.02.2024 - 08:54
Güncelleme: 18.02.2024 - 13:25
233 kez okundu
Sempozyumun küratörü sanatçı Ayhatun Ateşin Atölyesi’nde yer alan ikinci atölyeye, Kemal Behçet Caymaz, Birgül Feyzioğlu, Fahimeh Heydari ve Ayhatun Ateşin katıldı.
Alashia Terracotta Sanat Topluluğu’nun açıklamasına göre atölye çalışmalarında, kültürel mirası koruma algısını güçlendirmek, tahrip edilen ve yok olup gitmekte olan kültürel mirasa dikkat çekmek hedefleniyor.
Kültürel mirası koruma algısını güçlendirme, tahrip edilen, yok olan kültürel mirasa dikkat çekmeyi amaçlayan sempozyum, Perşembe günü Acapulco Hotel’de saat 10.00’da başlayacak ve iki gün boyunca, 36 bildiri sunulacak.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.