YÖDAK Başkanı Avcı; “Kahramanmaraş merkezli depremin acısı yüreğimizde bizleri yakmaya devam ediyor”

Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Tugay Avcı, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremin sadece Adıyaman'ı değil, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni derinden etkilediğini belirtti.

Yayın: 05.02.2024 - 14:18

66 kez okundu

YÖDAK Başkanı Avcı; “Kahramanmaraş merkezli depremin acısı yüreğimizde bizleri yakmaya devam ediyor”

Avcı, yayımladığı mesajda, “Bu asırlık felaketin izleri hala içimizde fırtınalar koparmakta, aynı zamanda derin, sessiz ve acılı bir yakarış içindeyiz. Kaybettiğimiz canlarımız, şampiyon meleklerimiz, sevgi dolu kalpleri hala içimizde yaşıyor. Kayıplarımızın ardında bıraktığı boşluğu doldurmak mümkün değil” dedi.

Avcı, zorlu süreçte dayanışmanın güçlendirilmesi ve toplumun birlik olmasının önemine vurgu yaptı. Başkan, “Kayıplarımızın etkileri, eğitim camiasında ve toplumumuzda sürekli hissedilecek. 6 Şubat, acımızın içimizi yaktığı bir gündür. Bu zorlu süreçte öncelikle ailelere sabır diliyor, kayıplarımızı anarak derin üzüntümüzü bir kez daha ifade etmek istiyorum. İsias davasının bir an önce adaletle sonuçlanmasını ve bu acılara sebep olanların hak ettikleri cezayı almasını diliyoruz. Unutmadık, unutmayacağız. Unutturmayacağız. Hepimize sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap