YÖK Başkanı Özvar’dan YKS programlarına ilişkin değerlendirme…

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adaylarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın: 01.02.2024 - 18:44

96 kez okundu

YÖK Başkanı Özvar’dan YKS programlarına ilişkin değerlendirme…

Özvar, öğrencilere başarılar dileyerek, düzenli çalışmanın başarı getireceğini vurguladı. Ayrıca, ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının dijital teknolojilerdeki gelişmeleri göz önünde bulundurarak yetiştirilmesi için tüm programların sürekli gözden geçirildiğini ve güncellendiğini belirtti.

YÖK Başkanı, gençlerin vizyon sahibi, donanımlı ve çok yönlü bireyler olmalarını arzu ettiklerini ifade ederek, yükseköğretimin sadece akademi ile sınırlı olmadığını, hayat boyu kullanılabilecek kazanımların edinileceği bir yapı oluşturmak için titizlikle adımlar attıklarını söyledi. Bu bağlamda, çağın ihtiyaçlarına uyumlu olarak yeni programlar üzerinde sürekli çalıştıklarını ve bu yıl mevcut programlara ek olarak yeni bazı programları adayların tercihlerine sunacaklarını belirtti.

Özvar, tüm üniversitelerle iş birliği içinde en iyi eğitimleri sağlamak için çalıştıklarını ve gençleri aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdi. Geleceği şekillendirecek olan bu sürecin gençler, aileleri ve ülke için hayırlı olmasını dileyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap