Yükseköğretim kurumları ve YÖDAK’ın araştırılmasına ilişkin Meclis Araştırma Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi'nde bugün gerçekleşen toplantıda, Ülkedeki Yükseköğretim Kurumlarının Faaliyetlerinin İdari ve Mali Denetim Sistemi ile YÖDAK'ın incelenmesine dair Meclis Araştırma Komitesi, UBP Milletvekili ve Komite Başkanı Ziya Öztürkler liderliğinde bir araya geldi.

Yayın: 18.03.2024 - 13:51

80 kez okundu

Yükseköğretim kurumları ve YÖDAK’ın araştırılmasına ilişkin Meclis Araştırma Komitesi toplandı

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, komite toplantısı, davetli konuşmacıların görüşlerini almak amacıyla gerçekleştirildi ve ilerleyen toplantılarda çalışmalarına devam edileceği belirtildi.

Toplantıda, Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç, Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ve Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Eral Osmanlar, konuyla ilgili görüşlerini paylaşmak üzere komiteye davet edildi ve bilgi aktardılar.

UBP Milletvekili Ziya Öztürkler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli ve Komite Üyeleri UBP Milletvekilleri İzlem Gürçağ Altuğra, Hasan Küçük ve Yasemi Öztürk ile Komite Üyeleri CTP Milletvekilleri Armağan Candan ve Şifa Çolakoğlu da katıldı.

Toplantıda ayrıca, CTP Milletvekilleri Filiz Besim, Devrim Barçın, Sami Özuslu ve Bağımsız Milletvekili Jale Refik Rogers da yer aldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap